Archief‎ > ‎2016‎ > ‎

Pssssttt… Fietsje kopen?

Geplaatst 19 jan. 2016 12:28 door Siep de Vries   [ 11 jul. 2016 15:54 bijgewerkt ]

Update: Verkocht!

Soms loop je tegen van die kansen aan waar je gewoon geen ‘nee’ tegen kunt zeggen. En zoiets kwam onlangs op mijn pad. Vandaag besloten: In huize De Vries komt binnenkort een nieuwe ATB! Een hele mooie, die ik stiekem eigenlijk al heel lang wil hebben. 

Maar ja, ik heb ook al een ATB. En twee ATB’s is wel wat veel van het goede. Daarom ga ik hier nu schaamteloos mijn huidige ATB pluggen. Niet mee eens? Helaas pindakaas. Letterlijker dan dit kan fietspraat niet fietspraat worden en hé, het is mijn blog :-). 

Voor de liefhebber (ja, je moet een liefhebber zijn, anders krijg je ‘m niet) heb ik een hele mooie Specialized Carve Pro in de aanbieding. 


De Carve gaat als de brandweer (daarom zit er ook wat rood op) door de blubber. Maar ook een schelpenpaadje, boomwortels of een heuvel schrikt ‘m niet af. Als je ‘m netjes behandelt, wil ie zo af en toe zelfs wel een ritje over asfalt maken. Hij heet Specialized Carve Pro, maar je zou 'm ook Specialized Curve Pro kunnen noemen, want je kunt er goed mee de bocht om. 

De fiets is in topconditie en als jij er vaak genoeg op gaat fietsen, krijg jij die ook (en word je vanzelf liefhebber). 

Technische specificaties

 Type      Specialized Carve Pro
 Modeljaar 2012
 Info fabrikant http://www.specialized.com/nl/nl/bikes/archive/2012/carve/carvepro29
 Framemaat   19 inch
 Wielmaat 29 inch (eigenlijk 28, maar dat is een verkooptrucje van die fietsbouwers die 29-ers maken
 Aantal zitplaatsen 1
 Laadruimte    1 bidon
 Airconditioning Ja
 Stoelverwarming Nee
 Motor Niet aangetroffen
 Schakeling Hand(en) geschakeld
 Lichtmetalen velgen Ja
 Brandstof Bruin brood, bananen en stroopwafels (in geval van nood kan een patatje ook)
 Topsnelheid Hangt van de windrichting af

Als ik dit zo teruglees, krijg ik bijna spijt dat ik ‘m verkoop. Bijna, maar ik doe het toch. Dus heb je altijd al een vet gave Specialized willen hebben, waarop je je helemaal King of the Mud voelt, neem dan even hier contact met me op. Over de prijs worden we het vast wel eens!