Afdalen

Plaatsingsdatum: Feb 14, 2015 7:31:29 PM

Weer bezig met van alles en nog wat, voelt het of de clinic alweer weken geleden is. En toch nog maar een dag thuis. Af en toe reizen de gedachten terug naar Frankrijk. Terug naar het warme klimwerk op de bergen, terug naar de zonnige warmte aan de voet, terug naar de warme saus over de salade en terug naar de warmte van de mensen uit onze fietsgroep en begeleiding.

Je weet dat dit moment uiteindelijk komt als je er aan begint, maar de harde waarheid dringt maar langzaam door. De clinic Madeleine is ten einde. Geen zaterdagochtendtrainingen, geen tijdritten en ook geen spinninglessen in de sneeuw meer. Na een hoogtepunt zul je ook weer moeten afdalen naar de realiteit. En het genot van deze afdaling is nog niet een schim van het genot van de Madeleine afdaling.

Gelukkig hoort bij een einde vaak ook een nieuw begin. In plaats van de zaterdagtrainingen starten nu weer de zaterdagfietstochten en in plaats van de fietsclinic in Frankrijk is er in September nog een fietsweekend in Winterberg (is ook een soort berg, niet waar). Vanuit het dal zijn in de verte dus nog genoeg heuvels te zien!

Langs deze weg willen wij als groep graag The Sportsclub, de sponsors, begeleiding, medefietsers, supporters en vooral onze trainer bedanken voor alweer een geweldige en onvergetelijke ervaring.