Training 13: Tecklenburg Rundfight

Plaatsingsdatum: Feb 14, 2015 7:20:58 PM

Innn de linkerhoek: Maakt meerrrr dan wekelijks de straten in Friesland onnnveilig! Mishandelen spinningfietsen als ontbijt! Bekend en berucht in Drachten en omstrekennnn: Team The Spooorrtsclluuuuuubb!

En in de rrrechterrrhoek: Aus asfalllt gehouwen, stijgt bovennn alles en iederrreen uit, lussst jeder rrrauwww: De Tecklenburger rundfahrrrt!

Iedereen naar zijn eigen hoek en vecht fair.

Let's-Get-Ready-To-RUUMMBBLLLEEE!!

*Dingg!*

Rundfahrt begint voortvarend en pakt Sportsclub terwijl ze nog even aan het warmhuppelen zijn. Bam! 25 procent voor de kiezen. Maar Sportsclub laat zich niet kennen en slaat direct voortvarend terug. De toon is gezet, dit kon wel eens een mooie match gaan worden.

De twee tegenstanders draaien een beetje om elkaar heen, ze zien in dat beide geduchte tegenstanders zijn en ze tasten voorzichtig elkaars zwakke plekken af.

Rundfahrt valt enkele malen opnieuw aan. Duidelijk geschrokken van de goede afweeracties van Sportsclub, smijt Rundfahrt minder met zijn krachten dan tijdens de opening van het gevecht. Moeiteloos pareert Sportsclub deze nieuwe aanvallen, lichtvoetig dansend over Rundfahrt heen.

*Dingg!*

De bel voor de rust. Sportsclub zit er nog fris bij, maar aan het gezicht van Rundfahrt te zien, heeft deze nog wat verrassingen in het vat. Rundfahrt is een gevaarlijke tegenstander, mag geen moment onderschat worden.

*Dingg!*

Rundfahrt zaait verwarring en probeert met een schijnbeweging Sportsclub op het verkeerde been te zetten. Sportsclub is vertwijfeld en even lijkt de opzet van Rundfahrt te slagen. Valt Rundfahrt van links aan, of toch frontaal? maar dan herpakt Sportsclub zich. Vol overtuiging plaatst Sportsclub een rechte directe. De tegenaanval pakt goed uit en Rundfahrt houdt zich even koest.

Maar het blijkt een stilte voor de storm te zijn. Rundfahrt gooit nu alles uit de kast. Sportsclub moet tegen een superzware en hele lange aanval op boksen. Rustig beginnend, worden de slagen van Rundfahrt steeds harder. Sportsclub moet incasseren en Rundfahrt lijkt aan de winnende hand. Mede door een slimme blokkade wordt een deel van Sportsclub even uitgeschakeld.

*Dingg!*

Licht gehavend gaat Sportsclub de rust in. Deze rust komt precies op tijd. Aangesterkt door de goede verzorging herstelt Sportsclub weer en besluit om strijdvaardig de volgende ronde in te gaan.

*Dingg!*

Opnieuw maakt Rundfahrt een paar schijnbewegingen. Maar Sportsclub heeft geleerd en laat zich minder makkelijk in de luren leggen. Vol overtuiging maakt Sportsclub een paar omtrekkende bewegingen om zich goed te positioneren voor het eindgevecht.

De eerste tekenen van vermoeidheid worden zichtbaar bij Rundfahrt. Hij probeert het nog één keer, een zware aanval. Maar Sportsclub slaat nu zijn slag. Met een paar formidabele trappen schakelt Sportsclub zijn moegestreden tegenstander definitief uit. Het was een spannend gevecht op een verhit strijdtoneel, maar het is gelukt: Rundfahrt is OK!