Geen ree... gezien

Plaatsingsdatum: Jan 07, 2017 12:36:32 PM

'Ik zie hertjes! Ik zie hertjes!'

Zoals altijd gebeurt de actie weer eens achter de rug van de fotograaf, want als ik me omdraai is er natuurlijk geen hert te zien. Deze week een keer niet op de fiets, want de BCD nieuwjaarsloop was er weer. En wie mijn avonturen van vorig jaar nog kan herinneren, begrijpt dat ik hier al meer dan twee maand naar uitkeek.

Zo ontzettend balen dus dat vorige week de griep genadeloos toesloeg. Een hele vakantieweek bibberend op de bank en in bed. Inmiddels gaat het wel weer hoor, maar een stuk hardlopen.. Nee, dat leek me geen goed idee.

Maarrr... Met de BCD nieuwjaarsloop kun je ook wandelen! En dat gaat wel. Alleen is wandelen natuurlijk oersaai. Gaat zo langzaam. Daarom hebben ze het hardlopen ook uitgevonden. Dat is High Speed wandelen, zodat je eerder klaar bent.

Nou ja, in elk geval, wandelen dus. Maar dan moet ik onderweg wel wat te doen hebben, anders hou ik het niet vol. Laat ik het nuttige dan maar met het aangename verenigen en mijn fototoestel weer eens uit de mottenballen trekken. Kan ik gelijk mijn weerstand ook even testen door voor ijskonijn te spelen langs de rand van het parkoers.

Het schijnt dus dat het stikt van de herten in dit bos, want iedereen behalve ik heeft ze uiteindelijk gezien. Gelukkig hebben we de foto's nog: https://goo.gl/photos/dVEbVJ5Wuj2cStZU8

Er moet haast wel ergens een hert op staan..

Als het nou een hertershond was..