No shit

Plaatsingsdatum: Dec 14, 2015 6:36:17 PM

*bok, PLONS!*.

Huh? Wat gebeurde daar nou? Volgens mij zit ik niet meer op mijn fiets.. Wacht eens.. GAAADVERDAMME, wat meurt hier zo?!

Oh, dat ben ik.. Dit is volgens mij geen waterplas, maar het openbaar toilet van de volledige Beetsterzwaagse reeënpopulatie. Het enige wat nog mist is de toiletjuf en het schaaltje waar je een kwartje op kan mikken, maar voor de rest klopt het precies. De geur, de kleur en de smeuïgheid van de substantie lijken echt precies op.. Juist ja.

Liggend op de grond (hopelijk) kom ik als een ware Columbo tot mijn eindconclusie. Hmm.. Blijkbaar ben ik zonet met mijn stuur achter een boompje blijven haken en met een mooie zwier zo in deze eenzame blubberpoel belandt. No shit, Sherlock... Nou ja, als je dan toch valt, dan moet je natuurlijk wel een zachte plek uitzoeken om te landen.

Ter plekke heb ik wel even in een halve seconde het nationale pietenprobleem opgelost: links ben ik nu wit, en rechts ben ik zwart. Soms zijn dingen zo simpel. Terwijl ik mijn knie en mijn handschoen wat dieper in de drek duw om onder de fiets vandaan te komen (de harde grond zit echt DIEP), hoor ik achter mij een licht bezorgd: 'Gaat het?', waar ik eigenlijk een bulderend gelach had verwacht.

Geen zorgen, niks aan het handje hoor, maar ik zou wel wat afstand houden als ik jullie was. En kijk uit voor dat boompje.

Ja, wil je graag één zijn met de natuur, ga dan mountainb.. Pardon, All Terrain biken. Je komt echt overal terecht!