Alternative fiets

Plaatsingsdatum: Feb 05, 2017 9:25:1 PM

It giet oan! De Elfstedentocht! In Febrrrruari! It's the best!

Klimaatverandering is FAKE nieuws. Want hoe kunnen wij anders vandaag de Elfstedentocht doen? Het vriest niet eens vandaag. GEEN SNEEUW, GEEN IJS!

De route is perfect. Hij is ZO goed dat ie niet eens uitgepijld hoeft te worden. Hoeft gewoon niet! Je KUNT niet fout rijden. Belangrijke mensen hebben een onzichtbaar pad gemaakt waardoor alleen ECHTE deelnemers weten waar je langs moet. En de Amerikanen hebben we ervoor laten betalen.

De route begint en eindigt in Sneek. Leeuwarden zei je? Nee man. Leeuwarden: TOTAL disaster. Ze kunnen daar niet eens een toren rechtop neerzetten. In Sneek bouwen ze gewoon een toren OVER HET WATER! En ze hebben er broodjes warm vlees met DRIE kleuren brood! Sneek is gewoon THE BEST startplaats voor een Elfstedentocht. Couldn't be better. It's true!

De tocht heeft ook maar zeven steden, by the way. Altijd al zo geweest. It's true! Zelf gezien! Dus waar die 'zogenaamde fietsers' altijd zo moeilijk over doen met hun 'oohh het is zo zwaar die Elfstedentocht, ik heb zó afgezien..' Total LOSERS. Je bent zo klaar! Het is maar een paar uurtjes en dan heb je nog tijd voor koffie ook. 90 kilometer doorgassen en je bent er alweer.

Ja, het rondje Friesland vandaag was GREAT AGAIN! Wij hebben THE BEST Elfstedentocht op de wereld. En het zijn maar zeven steden. It's true!

Best team in the world!