Training 2: Vuur en vlam

Plaatsingsdatum: Feb 14, 2015 9:16:52 PM

8 feb 2014

Het is zover: de grote Russische aansteker brandt de komende twee weken in volle glorie. De Olympische spelen zijn zelfs nog maar net begonnen en de eerste gouden medailles hebben 'we' alweer in de pocket. In de beroemde medaillespiegel staan we zelfs even op één! Gloeiend van trots kunnen we als medelanders toch kijken naar de prestaties van Ireen Wüst en Sven Kramer.

Door het succes van onze sporters gaat het vuur in ons sporthart ook branden. En dat moet ook, want onze eigen spelen komen ras dichterbij! Vervelend alleen dat die brandende bol aan de hemel het deze week jammerlijk laat afweten. Het buitentrainen moet helaas toch maar even op een laag pitje.

Gelukkig hebben we een prima alternatief en kunnen we ook aan onze voorbereiding werken als het enthousiasme om buiten te fietsen geblust wordt. Dankzij The Sportsclub en onze oud-trainer kunnen we namelijk ook binnen fietsen!

Samen met fietsploeg twee (damesploeg dekt de lading niet meer helemaal), maken we er weer vuurwerk van. Het sfeertje zo met zijn allen werkt altijd aanstekelijk om het beste uit jezelf te halen.

Maar, verdorie. Wat krijg je soms brandende poten van dat spinning.