Training 6: Krenten

Plaatsingsdatum: Feb 14, 2015 9:27:14 PM

8 maart 2014

Het mag niet. Het is nog te vroeg!

Je moet dit verdienen, je moet eerst langdurig mentale hardheid tonen voordat je dit mag ervaren. Je moet gegeseld zijn door hagel, geteisterd zijn door wind en temperatuur en belaagd zijn door de regen. De elementen moeten geprobeerd hebben je te breken, te kleineren, te VERMORZELEN! Doorgaan tot je geen pap meer kunt zeggen. Anders kun je de Echte Waardering namelijk niet opbrengen.

En toch gebeurde het. Ik was er 's ochtends al bang voor. Geen appjes wat we moeten doen. In plaats daarvan alleen maar stilte tot de wekker ging. Ook toen ik naar buiten keek zag het er niet best uit. Helemaal niet best..

Maar in Nederland weet je het nooit. Maar goed dat we vandaag een van de eerste langere ritten op het programma hadden. Des te groter was de kans tenslotte. Met goede hoop op weg, maar het was onvermijdelijk. Mijn hoop verwaaide langzaam in de wind en de vrolijke gesprekken in de ploeg. Zelfs op de open vlakte, DE plek waar het kan.

Niks..

.

Het was lente. Heerlijk weer! Kon gewoon echt niet beter. De zon scheen gemoedelijk op ons neer en de wind aaide zacht langs de wangen terwijl we een kleine 100 kilometer onder ons door lieten glijden. Met diepe teugen heb ik echt genoten van elke meter van de prachtige fietsroute.

Toch jammer.