Training 16: Rond

Plaatsingsdatum: Feb 14, 2015 7:25:57 PM

Cirkels, ze zitten echt overal in het fietsen. Van het draaien van de wielen (die is makkelijk), het draaien van de trappers (zelfs dubbele cirkels), de fietstocht (we gaan even een rondje fietsen hoor!) , tot zelfs complete wedstrijden van drie weken (De ronde van Frankrijk). Maar ja, eigenlijk konden we dit ook wel weten, want het engelse woord voor fiets (bi = 2, cycle =cirkels/wielen) zegt al genoeg. Je zou er draaierig van worden..

Vandaag is het slecht weer. Te slecht weer om buiten op de fiets te klimmen. Is zonde van zowel fiets als berijder die er op dit moment allemaal tiptop voor staan. Daarom vallen we terug op onze surrogaat fietstraining: spinning. (Zie je 'm zitten, die cirkel?)

De training staat in het teken van ontspanning en fietsen op souplesse, want het echte werk hebben we nu achter de rug. Dus draaien onze benen ontspannen de laatste rondjes voor Frankrijk, terwijl de trainer ronduit goeie muziek draait. En uiteraard als afsluiting nog even een rondje koffie.

Met deze training eindigen onze Madeleine trainingen net zoals ze zijn begonnen. We zijn er klaar voor: De cirkel is rond.